Aften menu

Til aften serverer vi retter fra det franske, spanske og italienske køkken. Anretningerne er designet til at deles om, så man får flere og mere fælles smagsoplevelser – social dinning. Ca. 3 retter per person plejer at være passende. Vi har også nogle retter i hovedretsstørrelse og de små retter kan så bruges til forretter. Desserterne skifter fra dag til dag og bliver præsenteret af tjenerne ved bordet.

Delemenu

Pris

8 RETTER I 3 SEVERINGER
Bestilles af hele bordet/min. 2 personer

399 kr.

Snacks

Pris

2 GOUGÈRES MED TRØFFELCREME & SORTFODSSKINKE

99 kr.

2 TORSKEKROKETTER MED TOMAT-AIOLI

99 kr.

2 SPRØDE SKALLER MED ØRREDROGN, CREME FRAICHE & RØDLØG

89 kr.

Små grønne retter

Pris

APPELSINBRAISERET FENNIKEL MED HONNING-YOGHURT, DILD, CHILI OG NØDDER

89 kr.

SMØRDAMPEDE HVIDE ASPARGES MED SAUCE HOLLANDAISE

159 kr.

RISOTTO MED RAMSLØG & PARMESAN

79 kr.

GRØNNE ASPARGES & AGURK MED SALSA VERDE & SYLTET SENNEP

129 kr.

Små retter med fisk

Pris

KULMULE MED TOMATSAUCE, OLIVEN OG KAPERS

129 kr.

KAMMUSLINGER MED KRYDDERSMØR & GULERODSPURÉ

139 kr.

REJER STEGT I OLIVENOLIE MED HVIDLØG & CHILI

139 kr.

Små rettere med kød

Pris

RØRT FRANSK TATARS

159 kr.

STEAK AF OKSE MED CHIMICHURRI & ROMESCO SAUCE

169 kr.

PANDESTEGT FOIE GRAS MED TRANEBÆR & SKALOTTELØG

139 kr.

Små “Sides”

Pris

STEGTE PADRON-PEBRE

59 kr.

TIMIANBRØD AF SURDEJSBAGUETTE

49 kr.

POMMES FRITES MED PARMESAN, ROSMARIN & TRØFFELMAYO

79 kr.

Større retter

Pris

RISOTTO MED RAMSLØG & PARMESAN

229 kr.

MOULES FRITES

239 kr.

STEAK FRITES AF RIBEYE MED BEARNAISE & LILLE SALAT
TILKØB STEGT FOIE GRAS + 99kr

389 kr.

Ost & Desserter

Pris

3 EUROPÆISKE OSTE MED TILBEHØR

139 kr.

SPØRG DIN TJENER OM DAGENS UDVALG AF DESSERTER

79 kr.

Allergener – spørg venligst tjeneren
Aftenmenu serveres fra 17.00
Kortgebyr på visse kort